Home About Us Projecten Apparatuur Verhuurprijslijst Contact
 
           
 
 
 
 

ABOUT US

 
   


Eventury Productions biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met beeld, licht en geluid.

Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Wij hebben de ervaring en de capaciteit met evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers op het gebied van congressen, bedrijfsevenementen, productpresentaties, modeshows, theater, bands, dance-evenementen, clubs, discotheken en indoor en outdoorfestivals.

Wij verzorgen graag uw evenement tot in de puntjes, maar hebben nog een doel voor ogen; investeren in blijvende relaties. Door goede service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling streven wij naar een langdurige samenwerking met onze relaties. Zo weet u ook in de toekomst dat u op ons kunt bouwen.

Wij wensen u veel plezier op deze website en mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via de volgende wegen.


Websites die óók onder de vlag van Eventury Productions vallen:


Truss Rental Ontdek de toepassingen en mogelijkheden die er zijn met aluminium truss.Truss Rental kan u faciliteren in een op maat gemaakte oplossing voor uw evenement.
www.trussrental.nl
   
Sound Promotion Geluid zoals het hoort. Professionele verhuur van geluidssets, mengtafels, mixers, bedrade- en draadloze microfoons, CD-speler, MD-spelers, draaitafels, DI-boxen, statieven en nog veel meer.
www.soundpromotion.nl
   
Voor5december Professionele verhuur van Sinterklaasartikelen voor het bedrijfsleven en particulieren. Bijvoorbeeld: Sinterklaas kostuums, Zwarte Pieten kostuums, strooigoed en schmink. "Oh kom er eens kijken..."
www.voor5december.nl
 
 
 
About us  
Diensten  
Referenties  
Nieuws  
Occasionlijst  
Downloads  
Links  
     

Facebook Linkedin Twitter Vimeo kanaal

 
 
           
           
  Home
About us
Projecten
Contact
Prijslijst
Downloads
Occasionlijst
Links
Geluid verhuur
Licht verhuur
Truss verhuur
Video verhuur
Microfoon verhuur
Power distribution
DJ equipment verhuur
Podiumdelen verhuur