Home About Us Projecten Apparatuur Verhuurprijslijst Contact
 
           
 
 
 
 

DIENSTEN

 
   


Volledige evenementen verzorging

Als evenementenorganisatie heeft Eventury Productions alles in huis om uw evenement te organiseren en uit te voeren. Wij verzorgen uw evenement volledig afgestemd op uw wensen, de doelgroep en het beoogde resultaat. Vanzelfsprekend horen daarbij ook de nodige adviezen en technische ondersteuning in de voorbereidingsfase.
Volledige verzorging bij allerlei evenementen zoals concerten, congressen, bedrijfsfeesten, sportwedstrijden, presentaties, openingen, toneel, theater, kickoff events, product lancering, congressen, seminars, standbouw op beursen van aluminium truss constructies. Bekijk hier een aantal impressies:
    Live evenementen
    Bedrijfsevenementen
    Beurzen en stands
    Podium verhuur

Losse verhuur (dry-hire)

Eventury Productions heeft een ruim aanbod in professionele licht-, geluids en beeldapparatuur voor de losse verhuur. De apparatuur kan zonder extra kosten worden opgehaald in ons magazijn, of tegen vergoeding worden afgeleverd op locatie. Bekijk de scherpe prijzen in onze verhuurprijslijst.

December evenementen

Voor de verhuur van Sinterklaas en zwarte Piet kostuums kunt u terecht op onze website van "Voor 5 December". Hier vindt u alles voor het organiseren van een gedetailleerd en professioneel Sinterklaasfeest. Van kleding voor Sint, Piet en de Kerstman, tot de stoel van Sinterklaas, jute zakken met strooigoed en geluid voor zaalversterking.
www.voor5december.nl


 
 
 
About us  
Diensten  
Referenties  
Nieuws  
Occasionlijst  
Downloads  
Links  
     

Facebook Linkedin Twitter Vimeo kanaal

 
 
           
           
  Home
About us
Projecten
Contact
Prijslijst
Downloads
Occasionlijst
Links
Geluid verhuur
Licht verhuur
Truss verhuur
Video verhuur
Microfoon verhuur
Power distribution
DJ equipment verhuur
Podium verhuur
 
 
     
  voorwaarden  |  disclaimer  |  sitemap  |  design ©
© Copyright   Eventury Productions. All rights reserved.