bel ons Bel ons: 072 564 39 44
mail ons Mail ons: info@eventuryproductions.com
Facebook Eventury Productions LinkedIn Eventury Productions Instagram Eventury Productions Twitter Eventury Productions
Eventury Productions logo, huren, verhuur, evenement, licht, geluid, podium, video
HOMEWIE WIJ ZIJNONS ASSORTIMENTVERHUURPRIJSLIJSTCONTACT
     
 

Nieuws

Het laaste nieuws van Eventury Productions, zoals nieuwe producten en technieken in ons assortiment vindt u hier. Hierbij kiezen we voor de beste producten van de beste merken in licht, geluid, rigging, video, podia, special FX en bekabeling.
 
     

     
 
MDG theFAN™
NIEUWS IN DE VERHUUR
De MDG theFAN is een krachtige ventilator voor het verspreiden van rookeffecten. Deze windmachine heeft een regelbare motor waarmee je de windsnelheid op afstand kunt bedienen via de lichttafel (DMX/RDM). theFAN geeft een geringe geluid waardoor je de ventilator op elke klus mee wilt nemen.

Lees verder »
MDG theFAN, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Pioneer DJM A9
NIEUWS IN DE VERHUUR
Het DJ gear assortiment van Eventury Productions is uitgebreid met de splinternieuwe Pioneer DJM-A9, de clubsound van de nieuwe generatie. Dit is te danken aan de doorgedreven ontwikkeling en finetuning van bestaande technologie uit vorige toestellen in combinatie met nieuw toegevoegde componenten.

Lees verder »
Pioneer DJM A9 DJ mixer, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
ROXX Cluster B2 FC
NIEUWS IN DE VERHUUR
Eventury Productions heeft gekozen voor de LED audience blinders van Roxx. Na meerdere productvergelijkingen is de Roxx Cluster B2 FC aangewezen als winnaar. Naast de Full Colour eigenschappen, gaf de totale hoeveelheid licht dat de blinder uitstraalt de uiteindelijke doorslag.

Lees verder »
ROXX CLUSTER b2 FC audience blinder nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics Rental Agent
NIEUWS
Eventury Productions is onlangs toegetreden tot het L-Acoustics Rental Network. Door de aanschaf van het onlangs gelanceerde L-Acoustics K3 line-array systeem zijn wij een officiële L-Acoustics Rental Agent geworden.


Lees verder »
L-Acoustics Rental Agent logo Eventury Productions
 
     

     
 
Pea Soup Phantom CO2 Hazer
NIEUW IN DE VERHUUR
Om onze verlichting nog beter zichbaar te maken hebben wij gekozen voor een Hazer die 's werelds fijnste nevel produceert van 0,2 micron. Daarnaast heeft deze Pea Soup hazer ook nog eens de langste "hang" tijd. De nevel /rook blijft 3 tot 4 uur in de ruimte hangen.


Lees verder »
Pea Soup Phantom CO2 Hazer, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics K3 line-array
NIEUW IN DE VERHUUR
De nieuwste line-array speakers van L-Acoustics zijn aan ons verhuur assortiment toegevoegd. Deze veelzijdige line array luidsprekers voldoen aan alle eisen voor middelgrote evenementen en locaties van 1.000 tot 10.000 personen. 


Lees verder »
L-Acoustics K3 Line-Array, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics LA-RAK II AVB
NIEUW IN DE VERHUUR
Het L-Acoustics LA-RAK II AVB Touring Rack is opgebouwd uit drie LA12X versterkers en heeft twee LS10 AVB switches. Hiermee beschikken wij over een geavanceerde drive rack-oplossing voor alle L-Acoustics AVB ecosystemen.


Lees verder »
L-Acoustics LA-RAK II AVB, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Sennheiser D6000 serie
NIEUW IN DE VERHUUR
De digitale draadloze microfoon series van Senneheiser is aan ons verhuurassortiment toegevoegd. Het Digital 6000-systeem levert een hoorbaar betere geluidskwaliteit en een breder dynamisch bereik, zelfs in de moeilijkste RF-scenario's.


Lees verder »
Sennheiser D6000 serie, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Infinity TS-300 LED profile
NIEUW IN DE VERHUUR
Ter uitbreiding van onze profielen hebben wij de Infinity Signature Series, met een "spirit of Robert Juliat", in ons verhuurassortiment opgenomen. De Infinity TS-300 LED profile is een LED theaterspot met twee type zoomlenzen. De zoomlens 25-50° en de 15-35°.


Lees verder »
Infinity TS-300 LED profile, nieuw in de verhuur, zoomlens
 
     

     
 
Sennheiser G4 In-Ear Monitors
NIEUW IN DE VERHUUR
Het draadloze IEM-systeem van Senneheiser is aan ons verhuurassortiment toegevoegd. Verkrijgbaar als enkele set met zender en ontvanger, óf als kit met meerdere zenders, ontvangers, antenne distributie en bekabeling.


Lees verder »
Sennheiser G4 In-Ear Monitors, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Chauvet Professional WELL Fit
NIEUW IN DE VERHUUR
Deze Accu Led spots (IP65, W-DMX) van Chauvet Professional zijn aan ons verhuur assortiment toegevoegd. Ze zitten met 6 accu spots in een flightcase, die ook nog eens dienst doet als oplader (charging case). Een must-have voor evenementenverlichting.


Lees verder »
Chauvet Professional WELL Fit, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
ShowTex EasyDrap pipe & drape
NIEUW IN DE VERHUUR
Het pipe & drape systeem van ShowTex is ideaal om een afscheiding te maken op de evenement locatie. Je kan dit systeem bijvoorbeeld toepassen om een grote ruimte te verkleinen, maar ook om een lelijke wand aan het zicht van de bezoekers te onttrekken.


Lees verder »
ShowTex EasyDrap pipe and drape, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Spiegelbol 1 meter doorsnede
NIEUW IN DE VERHUUR
Deze splinter nieuwe spiegelbol heeft een doorsnede van 100 cm met glasspiegels van 10x10 mm en veiligheidsogen aan de binnenzijde (van boven naar beneden). De spiegelbol wordt veilig vervoerd in een driedelige flightcase.


Lees verder »
Spiegelbol 1 meter doorsnede, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics X12
NIEUW IN DE VERHUUR
De L-Acoustics X12 uit de X-Series is een coaxiaal systeem ontworpen voor live monitoring en short throw geluidsversterking toepassingen. Ideaal voor presentaties, toespraken, workshops en corporate events.


Lees verder »
L-Acoustics X12, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
CLF LEDbar PRO
NIEUW IN DE VERHUUR
Een uitbreiding op ons waterdichte (IP65) LED verlichting assortiment én het alternatief op de Sunstrip is de CLF LEDbar Pro. Tien grote, individueel regelbare, krachtige RGBW-LED's met rijke kleurenset en soepele dimming.


Lees verder »
CLF LEDbar PRO, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics SYVA + SYVA-Low
NIEUW IN DE VERHUUR
Het nieuwe Syva geluidsysteem straalt maar liefst 140° breed af en heeft een bereik van 35 meter. En daar bovenop heeft het een fantastische klank en een indrukwekkende output. Een L-Acoustics Syva set is uiterst compact, subtiel en verrassend krachtig.


Lees verder »
L-Acoustics SYVA + SYVA-Low, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Christie LED schermen en beamers
NIEUW IN DE VERHUUR
Eventury Productions investeert verder in de video apparatuur van Christie. Aan ons verhuurassortiment zijn verschillende beamers en een aantal 65 inch schermen toegevoegd. De ideale interactieve oplossingen voor dynamische presentaties bij bijvoorbeeld vergaderingen, workshops en informatie bijeenkomsten.

Lees verder »
Beamer projector LED scherm TV Christie, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Eventury Productions óók op Instagram
VOLG ONS ÓÓK
Eventury Productions heeft vandaag zijn Instagram account gelanceerd. Vanaf nu is naast ons Facebook-kanaal ook ons Instagram-kanaal te volgen. Via Instagram zullen regelmatig foto’s en video’s worden geplaatst over onze activiteiten.


Lees verder »
Eventury Productions op Instagram, volg ons instagramaccount
 
     

     
 
DPA d:vote CORE 4099 Classic Touring Kit
NIEUW IN DE VERHUUR
De DPA d:vote CORE 4099 is een van de meest natuurlijk klinkende instrumenten microfoon oplossingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Van de piano tot gitaar; snaren tot houtblazers; brass tot percussion, de DPA d:vote CORE 4099 miniatuurmicrofoon klinkt even indrukwekkend op ze allemaal.

Lees verder »
DPA d:vote CORE 4099 Classic Touring Kit, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
CM Lodestar motortakels en takelsturing
NIEUW IN DE VERHUUR
Grote zware motortakels van 1.000 kg zijn er in het rigging assortiment bijgekomen. De CM Lodestar Model: L, Direct Current (DC) met 20 meter ketting. Deze kunnen worden aangestuurd door onze nieuwe SRS Rigging MCBC8-DV 8-voudige takelsturing of een Roline Yellowbox enkelvoudige takelsturing.

Lees verder »
CM Lodestar Model: L motortakels, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
Catchbox Pro
NIEUW IN DE VERHUUR
De Catchbox Pro is een draadloze werpmicrofoon in de vorm van een kubus waarmee u makkelijk en snel op een speelse manier uw publiek vragen kunt laten stellen. Uitermate geschikt om de interactie met het publiek op uw evenement te stimuleren.


Lees verder »
Catchbox Pro, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics LA12X versterkers
NIEUW IN DE VERHUUR
De L-Acoustics LA12X is de nieuwe en meest krachtige vier-kanaals amplified controller van L-Acoustics, geoptimaliseerd voor (o.a.) onze nieuwe KS28 subwoofer.Lees verder »
L-Acoustics LA12X versterker, nieuw in de verhuur
 
     

     
 
L-Acoustics KS28 subwoofers
NIEUW IN DE VERHUUR
De KS28 is een referentie subwoofer, ontworpen voor gebruik bij large-format systemen. Exclusief aangedreven door LA12X versterkers.Lees verder »
L-Acoustics KS28 subwoofer, nieuw in de verhuur
 
     


     
 

Vraag vrijblijvend om een offerte

Ook wanneer u niet precies weet wat u nodig heeft helpen we u graag verder.
contact »
 
     
     
 
Ons bedrijf
Wij verhuren professionele apparatuur en bieden kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen voor evenementen waarbij hoge kwaliteitseisen worden gesteld.  

Instagram Eventury Productions Facebook Eventury Productions LinkedIn Eventury Productions Twitter Eventury Productions
     
Adresgegevens Eventury Productions
Hazenkoog 50
1822 BT Alkmaar
Nederland
 
Telefoonnummer 072 564 39 44  
emailadres mail ons!
Ons assortiment
Geluid huren
Licht huren
SFX huren
Video huren
Rigging huren
Podium huren
Kabels huren
 
     
©  Eventury Productions. Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap  |  design